Sistemi spajanja pravokutnih kanala

MEZ sistem profila i kutnika omogućuje brzo i ekonomičnospajanje pravokutnih kanala, a ujedno je i okosnica našeg proizvodnog programa. Vodeći smo proizvođač već više od 30 godina. Osim profila i kutnika proizvodimo i distribuiramo spojne elemente za kanale, regulacijske žaluzije, zaklopke, reviziona vrata i ostale elemente potrebne za montažu i spajanje pravokutnih kanala.

Sistemi spajanja okruglih kanala

MEZ sistem spajanja nudi idealno rješenje za spajanje i montažu okruglih kanala. Osim toga nudimo različita reviziona vrata, nosače, obujmice i fleksibilna crijeva za okrugle kanale.

Brtvljenje kanala

Mnogo godina naše komponente za brtvljenje kanala pomažu u smanjenju gubitka protoka zraka u kanalima. Široka ponuda različitih traka za brtvljenje odgovara različitim potrebama. Specijalno za brtvljenje okruglih kanala nudimo različite PVC trake.

Ovjesni pribor

U našem sveobuhvatnom programu nudimo i veliki izbor ovjesnog pribora kao što su konzolni nosači, obujmice, navojne šipke, perforirane trake, montažne nosače. Mnogi od njih su u ponudi s gumom radi prigušenja vibracija i buke.

Proizvodnja

Različiti alati za obradu metala zaokružuju naš proizvodni program.

Pavo-promet vent d.o.o.

Hrelička 92

10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 (0)1 66 08 564
Fax: +385 (0)1 66 07 164
Email: info@pavoprometvent.hr

Radno vrijeme:
PON-PET 8.00 – 16.00 sati.